Een week gaat veel te snel voorbij
Door: Annemieke
Blijf op de hoogte en volg Annemieke
28 Mei 2022 | Italië, Olbia
Donderdagochtend hebben we heerlijk rustig aan gedaan en bij het huis gezeten.
Om 16:30 uur komt een taxi ons halen.
We hebben om 17:00 uur een wijnproeverij gereserveerd bij het wijnhuis Surrau. We besluiten om voor 5 wijnen te gaan. We zijn immers toch met de taxi :-) En omdat we met zijn zevenen zijn, is het ook mogelijk een tweetal andere wijnen te kiezen die alleen per fles gaan. De rode reserva is dusdanig lekker dat we daar nog maar een flesje van bestellen.
De vertaal app op de terugweg doet de taxi chauffeur lachen……
Ook gisterochtend zijn we bij het zwembad gebleven en na de lunch rijden we naar de Berenrots. De Roccia dell’Orso ligt even buiten Palau en als je een beetje fantasie hebt kun je er inderdaad een beer in herkennen.
We rijden terug naar Palau om een terrasje te pakken en nog wat te winkelen alvorens we uit eten gaan.
Vanmorgen de laatste zaken in het huis opgeruimd en de koffers ingepakt. Vervolgens zijn we op ons gemakje richting Olbia gereden. De lunchplek is heerlijk: aan het strand.
Nu zitten we op de luchthaven te wachten op onze vlucht naar Amsterdam.
Tjeetje, wat gaat zo’n week snel.
We gaan zeker weer sparen, want zo’n weekje met zijn allen op pad is zeker voor herhaling vatbaar.
Tot zover de korte verslagen van onze heerlijk trip.
Annemieke
28 Mei 2022 - 19:48
Wil:
Conclusie: het was weer een prachtige week! -
28 Mei 2022 - 20:10
Hillie:
Luitjes een veilige vlucht en veilige thuiskomst gewenst! -
28 Mei 2022 - 21:42
Jopie:
Bedankt met veel plezier het verslag weer gelezen