Eerste indurkken zijn binnen
Door: Annemieke
Blijf op de hoogte en volg Annemieke
29 Augustus 2010 | China, Peking
Begin van de middag gisteren een bijeenkomst met de reisleider en de andere reisgenoten ontmoet. Wij hebben plan de campagne gemaakt hoe we de dagen hier in gaan vullen. Plattegrond en reisgidsen paraat.
Gisteravond gezellig met de groep gegeten in een typisch restaurant. Dat noem ik nog eens een rijsttafel!
Kosten: 6 euro pp (inclusief de drankjes!).
Na afloop nog lekker even buiten gezeten met een biertje. Yep: we hebben vakantie!
Vanmorgen om 8.00 uur vertrokken richting de Tempel van de Hemel. Deze tempel ligt in een prachtig park waar 's ochtends vroeg de nodige activiteit is: stijldansen, badmintonnen, shuttlevoetbal, muziek maken. Gezellige bedrijvigheid.
De gebouwen in dit park zijn prachtig. De Tempel van de Hemel is een van de grootste tempelcomplexen van China.
Aan de noorkant het park verlaten en naar de volgende bezienswaardigheid vertrokken: Het plein van de Hemelse Vrede, bekend van de diverse demonstraties en Mao.
Vervolgens op ons gemakje terug naar het hotel. Een beetje rustig lopen is niet overbodig: het is hier wel warm.
Tot zover het eerste berichtje.
Vanavond gaan we naar een acrobatenshow en morgen om 6.30 uur naar De Muur.
groetjes,
Annemieke
29 Augustus 2010 - 10:29
Hil & Bé:
... dus ik zeg tegen Hil: "de eerste indrukken zijn binnen - weet je dan waarvan?"Ja zegt hij, van de workshop van Wilma"
Ik: "nee, van Annemieke"
"O!!!!" en hij staat meteen achter me!!
Geniet maar lekker. Lieve grtjs, ook aan je vriendjes en vriendinnetjes naturlijk.
X
Bé -
29 Augustus 2010 - 11:36
Wil En Willem:
Geniet ervan. Wij hebben geen 32 graden maar wel heerlijk weer hier in Schotland . Groey -
29 Augustus 2010 - 15:58
Mo:
De vlucht zit erop en het rijsttafelen is begonnen. Heel goed! Ben benieuwd naar jullie acrobatentouren op DE muur. Lijkt me een bijzondere ervaring. Wacht in spanning op het volgende avontuur, groetjes aan de rest! -
29 Augustus 2010 - 16:12
Carina:
Klinkt helemaal goed! Geniet ervan en benieuwd naar je volgend berichtje.
Groetjes! -
29 Augustus 2010 - 20:39
Hillie:
Grappig, weleens een docu gezien van die ochtendactiviteiten. Kunnen we nog wat van leren! Na vanavond proberen of je de helse toeren van de acrobaten kunt nadoen. Geniet met elkaar van elke minuut en vooral van de indrukken morgen bij De Muur. Wij wachten weer op de foto's. Groetjes, Ger en Hil