Ben er weer ;-)
Blijf op de hoogte en volg Annemieke
15 Maart 2014 | Kenia, Thika
Gisteravond laat aangekomen in Nairobi. We vertrokken al te laat vanuit Amsterdam vanwege de mist en vervolgens duurde het (veel te) lang voordat ik mijn Visum kreeg.
Heel sneu voor de acht kids en huismoeders die samen met Noortje naar de luchthaven waren gekomen om mij op te halen. Wat een verrassing.
Super leuk.
Vannacht niet zo best geslapen. Even wennen weer aan de omgeving en de geluiden, Qua geluid dan vooral de enorme regen. Geen idee of het hier nu eigenlijk regenseizoen is, maar 's nachts komt het in ieder geval met bakken uit de lucht,
Toch een goede keuze geweest om mijn bergschoenen mee te nemen, want er liggen her en der de nodige plassen en (vooral) in de sloppewijken is het dan fijn om goede schoenen aan te hebben.
Vanmorgen iedereen weer gegroet en met Marnix koffie gedronken.
Vervolgens naar de stad voor de hoognodige boodschappen.
Daar eerst samen met Marnix geluncht en toen de auto volgepropt. Als je dan toch met de auto bent, dan maar gelijk een goede voorraad. 10 liter water lijkt veel, maar gaat hier best hard, want..... het is hier heerlijk warm. Paar pakken sap, lekkere koekjes, maar ook groente en fruit ;-).
Vanmiddag was ik net van plan om stiekem een klein tukje te gaan doen (zo'n reisdag hakt er toch in), toen bleek dat er de verjaardag van Kalonzo werd gevierd. Iets vroeger dan normaal omdat zijn (ernstig zieke) moeder aanwezig was. De kinderen mogen zelf aangeven wat ze willen en dit kleine manneke had gevraagd of zijn moeder kon komen. Dat is dus geregeld.
Jammer dat de oudere kinderen nog niet uit school waren, maar het feest was er niet minder om en de traktatie was heerlijk: cake, popcorn, spekjes en ranja. Je moet het maar bedenken.
Vanavond maar eens op tijd naar bed en dan kijken wat de dag ons morgen weer brengt.
Annemieke
15 Maart 2014 - 19:10
Marlies Joosten:
Hoi Hoi.
Wist niet dat je weer aan het reizen bent.
Maar door je aankomst verslag zijn we weer op de hoogte.
Geniet ervan!
Groetjes. Jan en Marlies. -
16 Maart 2014 - 11:35
Hillie:
Wat een verrassing dat ze met een groepje kinderen op je stonden te wachten op de luchthaven. Gelukkig weer veilig over en nu maar gelijk aan de slag. Veel plezier en we horen graag weer van je!
16 Maart 2014 - 22:53
Danique:
Hey Annemieke,
Blij verrast weer een berichtje van waarbenjij.nu in mijn mailbox te zien van jouw avonturen ;)
Wat heerlijk zo'n warm welkom! Geniet er maar weer van daar,
en niet te hard werken he :P
Liefs, Danique -
16 Maart 2014 - 23:49
Carina:
Je bent weer op de juiste plaats! Geniet er van zij genieten van jou meis! -
22 Maart 2014 - 12:30
Henk Steentjes:
Annemieke,
was verrast dat je naar Nairbo bent gevlogen. ik wens je daar een goede tijd toe en natuurlijk met veel regen en ook rust. geniet er van.
groeten Henk