Toch vertrekken?
Door: Annemieke
Blijf op de hoogte en volg Annemieke
20 April 2010 | Nederland, Amersfoort
Zondagavond was er nog enige hoop, maar na ruim 2 uur bij de KLM in de wacht te hebben gezeten (telefoon) werd het duidelijk: de vlucht gaat niet door.
De uiterst vriendelijke dame heeft wel gelijk mijn ticket omgeboekt en dus ga ik morgen vliegen. Toch?
Alles ziet er naar uit dat het morgen gaat lukken. Nu dus de koffer verder ingepakt en de spullen klaargezet. De wekker staat om zes uur en de eerste actie is dan kijken of alles volgens schema gaat.
Vervolgens naar het station. Twee koffers van rond de 20 kilo en een rugzak gaan mee.
De support van familie en vrienden is ook nu weer enorm: t-shirts, pennen, naaigerei, noem maar op. Helemaal te gek. De koffer van de vorige buurvrouw van mijn ouders kan inclusief inhoud achterblijven in Thika.
Maar …. er is ook weer gereageerd op mijn oproep om onze projecten te kunnen uitbreiden. Geen pap, schoolbankjes of koeien dit keer, maar een oproep om de meisjes op “onze” scholen te steunen. De meisjes gaan niet naar school als ze ongesteld zijn omdat ze geen maandverband kunnen betalen. Ook op dit gebied willen we een verschil maken, zoals we dat al eerder (dankzij jullie support) hebben kunnen doen. De komende week gaan we dit project opstarten. Geweldig dat het mogelijk is,
Dank, dank, dank!
Nou, eerste weblog geschreven. Ga mijn best doen om er meer te plaatsen.
Annemieke
20 April 2010 - 19:32
Jolanda:
Hoi Annemieke,
Zal nog even voor je duimen morgen dat het nu echt gaat lukken met vliegen. Heel veel plezier en gezond weer terug komen.
Groetjes Jolanda -
20 April 2010 - 19:42
Willem:
Heel veel plezier en succes , niet alleen morgen, maar de hele periode!
groet Willem
21 April 2010 - 06:25
Hillie:
Hoi Annemieke, ik zag dinsdagavond op teletekst dat je was
vertrokken. We hopen dat je een goede reis hebt gehad en weer veilig en wel in Thika bent aangekomen. Geniet van de komende periode en we horen wel weer van je. -
21 April 2010 - 15:18
Ronald:
Veel plezier Annemieke! En flink schrijven op dit blog hè, anders weten wij niet hoe het met je gaat ;)
Enjoy! RSCH -
22 April 2010 - 07:54
Niels:
Hé.. Ga je weer.. succes ;) en doe ze de groeten daar..