Dagje uit
Door: Annemieke
Blijf op de hoogte en volg Annemieke
27 April 2010 | Kenia, Thika
Zelf ben ik gisteren mee geweest met de kids. Een dagje uit. In een overvolle schoolbus (alle kinderen, de huisvaders en –moeders, Grace en ik) moest ook nog het nodige aan spullen mee:fietsjes, ballen, en ander speelgoed. En…. Eten en drinken. Onvoorstelbaar dat het past. Of eigenlijk past het niet, maar dan stapel je gewoon even door ;-).
En als je maar hard genoeg zingt, dan lijkt het of je maar heel kort in de bus zit.
Eerst naar Fourteen Falls, een prachtige lokatie waar de kinderen heerlijk kunnen voetballen, elastieken, fietsen etc.
Vervolgens via Macheo (waar het water wordt aangevuld) naar het zwembad. De enkele andere bezoeker vluchtte al snel, want het was gedaan met de rust. Zwemles kennen ze hier niet, maar van watervrees hebben zeook niet gehoord. Je moet alle ogen op het water gericht houden, want ook de allerkleinsten gaan met het grootste gemak het diepe in.
Tussendoor nog een traktatie: frietjes met ketchup. Dat is feest. De frietjes zijn nog niet op of ze kleden zich weer om en gaan nogmaals het water in. Wat een plezier!
Aan het eind van de middag krijgt ieder kind nog een (Paas)cadeautje. De dag is compleet.
27 April 2010 - 14:25
Mieke:
Ha Annemieke, wat een mooie en ingrijpende gebeurtenissen weer!
Goed hoor!
Die foto van de bus, geweldig!! Ik zie het helemaal voor me.
Groetjes, Mieke -
28 April 2010 - 09:20
Marjan:
Hoi Annemieke
fijn om te zien dat je toch hebt kunnen vertrekken en nu je verhalen te kunnen lezen. Je bent in een korte tijd alweer behoorlijk actief geweest echt super!!!!
Leuk om op de foto's te zien dat een paar van de kids echt flink gegroeid zijn. Heel veel plezier nog daar en nu ik weet dat je hier te volgen ben ga ik dat zeker doen!
Groetjes Marjan -
01 Mei 2010 - 19:58
Bé:
Goed dat ik niet mee was, want dan had die bus echt uit zijn voegen geknapt! Goed bezig Miekie!! Ik ben trots op je.
X ook van Hil!