Weer een stukje Nederland ontdekken.
Blijf op de hoogte en volg Annemieke
28 Juni 2021 | Nederland, Harlingen
Afgelopen zaterdag zijn we naar Harlingen gereden.
Auto geparkeerd, huis opgezocht en dan eerst maar eens lekker het terras op voor de lunch. De vakantie is begonnen!
Na de lunch lopen we naar de fietsenmaker. We hebben tot en met zaterdag fietsen gehuurd. Eh ja.... elektrische fietsen.
Boodschappen gedaan en dan het stadje ingelopen om een hapje te eten.
Na het eten de eerste (knooppunten)route uitgestippeld en tickets geboekt voor het Planetarium in Franeker.
Na het ontbijt fietsen we zondag naar Franeker. Mooi op tijd om eerst nog een kopje koffie te drinken voordat we het Planetarium bezoeken.
Indrukwekkend verhaal van Eise Eisinga, bijzonder het nog werkende planetarium te zien.
We maken ons rondje rondom Franeker af en na een kleine 47 km zijn we weer thuis is ons mooie monumentale vakantiehuis in hartje Harlingen.
Vanmorgen vertrekken we, met fiets, met de boot naar Terschelling. Lekker rond gefietst (kleine 40 km) en nu zitten we op de boot terug.
Mooi gelegenheid om even wat te schrijven.
Lekker het eiland ontdekt en ook vandaag zijn we weer blij met een beetje trapondersteuning:-).
Groetjes uit Friesland!
29 Juni 2021 - 09:22
Marlies Joosten:
Mooi stukje nederland.
Niet onbekend voor ons.
Ook het museum bekend terrein.
Geniet van jullie dagen
Gr.Jan en Marlies. -
29 Juni 2021 - 10:29
Wil:
Hoi Annemieke, opnieuw vakantie in eigen land. Heerlijk. Nederland is prachtig en vooral ook heel afwisselend wat betreft het landschap en de steden. Fijne vakantie!
En natuurlijk van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Wens je een feestelijke dag.