Tijd gaat te snel voorbij
Door: Annemieke
Blijf op de hoogte en volg Annemieke
01 December 2011 | Kenia, Thika
Afgelopen zondag heb ik nog een beetje aangerommeld en 's middags met de kinderen doorgebracht die weer heerlijk buiten aan het spelen waren.
De rest van de week hoofdzakelijk op kantoor doorgebracht om het systeem verder te vullen, een handleidinkje te maken en nog op zoek te gaan naar mogelijk extra functionaliteiten die handig kunnen zijn.
Maandagavond zijn Marjon, Rein en ik bij Florence en Marnix gaan eten. De weg er heen had een paar hobbels. Inderdaad.... we zaten weer eens vast. En als je dan uit de auto moet stappen en tot over je enkels in het water staat dan word je heel even niet zo vrolijk.
We kregen het niet voor elkaar om de auto er uit te duwen. Een van de chauffeurs die vlakbij woont hoorde de auto en is ons te hulp geschoten om de auto er uit te halen.
Het feestmaal was er niet minder om en smaakte heerlijk. Ik weet nog niet of mijn schoenen het hebben overleefd. Die zijn zelfs nu nog niet helemaal droog.
Het is wel duidelijk dat ik nog nooit hier zoveel regen heb zien vallen, gelukkig hoofdzakelijk 's avonds en 's nachts. In ieder geval goed voor het land!
Het vrijwilligershuis zit sinds gisteravond zonder stroom. Krijgt je avond toch op eens een andere invulling. Marjon heeft heerlijk gekookt, bij kaarslicht en met een "mijnwerkerslamp" op haar hoofd. Lezen en opruimen is te lastig. Dus... maar vroeg naar bed gegaan. Hoewel, niet echt vroeger dan normaal. De dagen zijn toch best vermoeiend (het is hier ook niet bepaald koud) en sowieso lig ik er redelijk vroeg in.
Ben nog wel steeds flink aan het hoesten, dat bevordert de nachtrust nu ook niet echt. Tja, rondrijden in auto's en matatu's waar alle ramen open staan, daar kan een fragiel Nederlands vrouwtje als ik niet goed tegen ;-).
Nog 2 dagen te gaan, morgenavond laat vlieg ik terug. Twee dagen met nog wat losse eindjes en genieten van de goede dingen bij Macheo.
tot gauw!
Annemieke
02 December 2011 - 17:06
Bea:
goeie reis terug en tot gauw!!
02 December 2011 - 19:13
Hillie:
Een heel voorspoedige terugreis en we spreken elkaar weer gauw.